Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yaptıkları hizmetlerin beğenildiğini belirterek, "Çalışma azmini halktan alıyorum" dedi.
Seyhan Belediyesi’nce Namık Kemal Mahallesi’ne yeni yaptırılan muhtarlık binası törenle açıldı. Yüzlerce vatandaşın katıldığı törende konuşan Namık Kemal Mahalle Muhtarı Ayşegül Güngör, yapılan hizmetten dolayı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti.
Göreve geldikten sonra Seyhan’ın iyi yönde değiştiğini, çalışmaların beğenildiği şeklinde tepkiler aldıklarını belirten Başkan
Karalar, çalışma azmini halktan aldığını söyledi. Başkan Karalar, “Ben sizin başkanınız değil, kardeşinizim. Kardeş olmak her zaman daha iyi. Bu yoğun katılımdan dolayı, bağrınıza bastığınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Biz bizi sahiplenince daha çok çalışıp daha çok çalışma azmi geliyor bize. Seyhan’ın da buna ihtiyacı var. Biz muhtarlarımıza, kadımıza, gencimize, çocuğumuza halkımıza çok değer veriyoruz. Çok sayıda muhtarlık binası yaptık. Muhtar seçilmiş en küçük birimin amiri. Mahallede önemli görevi var. Biz muhtarlarımızla birlikte çalışıyoruz. Göreve geldiğimizde mahallede halk günü yapmaya başladık. Biz halkın belediyesiyiz sizin ayağınıza geliyoruz, gelmek zorundayız” şeklinde konuştu
Konuşmaların ardından CHP İl Başkanı Ayhan Barut, CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu Muhtar Ayşegül Güngör ve Başkan Zeydan Karalar birlikte muhtarlık binasının açılışını yaptı.