Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirdiği ‘Beyin fırtınası’ toplantıları devam ediyor. 10-15 kişilik gruplar halinde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Karalar, yapılan ve yapılacak hizmetler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

12 mahalle muhtarının bir araya gelmesiyle gerçekleşirken toplantıya Seyhan Belediyesi başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleri de katıldı. Başkan Zeydan Karalar, yönetiminde gerçekleşen toplantıda mahallelerin eksiklikleri, yapılanlar ve acil yapılması gereken hizmetler görüşülüyor.

Muhtarlarla gerçekleşen toplantıları önemsediğini belirten Başkan Zeydan Karalar, “İlçemizde bulunan 96 mahalle muhtarı ile belli zaman aralıklarıyla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu toplantıların haricinde haftada 1 günde birbirine yakın mahallerin muhtarlarını toplayıp karşılıklı görüş alışverişi yapıyoruz. Yapılan, yapılması gereken ve proje aşamasında olan hizmetleri hep birlikte tartışılıyoruz. Bu şekilde adeta bir beyin fırtınası gerçekleştirip işlerin koordinesini sağlamış oluyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan toplantılardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle muhtarları bu şekilde sorunlarını daha hızlı çözüme kavuşturduklarını söyledi.