Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yapılan hizmetlerden dolayı vatandaşın memnuniyeti ve takdirinin kendilerini kamçıladığını ve daha çok hizmet yapma hissi oluşturduğunu söyledi.
Başkan Karalar, Fevzipaşa Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını denetledi, yapılan hizmetler ile teknik bilgi aldı.
Yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetini dile getiren Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Adnan Küçük, 22 yıllık muhtar olduğunu ve 4 belediye başkanı gördüğünü belirterek, Zeydan Karalar dönemindeki kadar hizmet alamadıklarını söyledi. Küçük, “Görüldüğü gibi hizmetin en kralını Seyhan Belediyesi yapıyor. Ben 1994’te muhtar oldum. Ben bugüne kadar 4 belediye başkanı gördüm. Bakın Zeydan Karalar diyorum niye, hizmet ediyor. Yıllar geçti daha ben böyle bir başkan tanımadım. Yüzü diye söylemiyorum partiyi siyaseti bir kenara bırakmış herkese hizmet ediyor” dedi.
Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise yapılan hizmetlerden dolayı vatandaşın memnuniyeti ve takdirinin kendilerini kamçıladığını ve daha çok hizmet yapma hissi oluşturduğunu ifade etti.
Yapılan hizmetlerde çevreci enerji kullanmaya özen gösterdiklerini vurgulayan Karalar, “Aslında muhtarlık çok önemli bir müessese. Daha önce yok saydılar şimdi önemsiyorlar. Biz yaptırdığımız muhtarlıklarda, parklarda, taziye evlerinde güneş panelleri kullanıyoruz. Tertemiz bir enerji olur. Herkes taziye evi yapabilir, hizmet yapabilir ama biz yeşil enerji kullanmaya özen gösteriyoruz. Hem muhtarlıkların hem de parkların enerjisini böyle karşılıyoruz” şeklinde konuştu.