Merkez Sarıçam ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi Kozan Caddesinde dün akşam saatlerinde yolun karşısına geçmek isterken özel bir hastaneye ait ambulansın çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitiren 19 yaşındaki Tolga Bostan'ın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Bostan'ın cenazesi kaza yerine 1 kilometre uzaklıktaki baba evine getirildi. Cenaze aracını gören acılı anne Ayşe, baba Yaşar Bostan ve ölen gencin kardeşleri sinir krizi geçirdi. Cenaze aracının arkasından yürüyen anne Ayşe Bostan "Seni askere gönderecektim. Böyle mi eve gelecektin?" diye ağıt yaktı. 

Tolga Bostan'ın naaşı Buruk Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

- Ağabeyiyle aynı kaderi paylaştı

Bu arada Tolga Bostan'ın ağabeyi Barış Bostan'ın da 8 yıl önce 14 yaşındayken aynı caddede yolun karşısına geçtiği sırada bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Ailenin 12 yaşındaki kızı İpek Bostan'ın ise 2 yıl önce bu yola yakın bir güzergahta otomobil çarpması sonucu ağır yaralandığı, yoğun bakımda uzun süren tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.