Özel bir şirkette 12 yıldır kepçe operatörü olarak görev yapan İsmail Dağdelen, iş makinesindeki ustalığını farklı bir yöntemle ispatladı. Dağdelen, arkadaşı inşaat ustası Atilla Cebe'yi önce iş makinesinin kepçesine bağladığı köpüklü fırça ile fırçaladı. Daha sonra ise kepçenin diğer ucuna bağladığı bıçakla tıraşa başladı.Bugüne kadar hiç rastlanmayan bir yöntemle arkadaşını tıraş eden kepçe operatörü Dağdelen, kırk yıllık berberlere taş çıkarttı. Dağdelen, yaklaşık 10 dakikada iş makinesiyle yaptığı tıraşı kazasız tamamladı.

Dağdelen, arkadaşı Cebe ile iddiaya girdikten sonra böyle bir şey yapma fikrinin doğduğunu belirterek, "Arkadaşım Atilla geçen bir televizyonda kepçe operatörünün çakmak yaktığını izlemiş. Bana söyledi. 'Biz daha iyisini yaparız' dedik. Daha sonra aklımıza böyle bir fikir geldi. 'O çakmak yakıyorsa biz de adam tıraş ederiz' dedim. Atilla yapabilir misin dedi. Yaparım dedim. İşte yaptık" diye konuştu.

İlerleyen dönemlerde daha farklı şeyler yapmak istediğini ve bunun için çalışacağını belirten kepçe operatörü Dağdelen, "Bu yapacaklarımın 10'da biri. Daha yapacağım çok şeyler var. Saçını keseceğim, dişini fırçalayacağım, ağda bile yapacağım. Kendime o kadar güveniyorum" dedi.Atilla Cebe ise "Kepçe operatörü arkadaşımla beraber bulduğumuz bir fikrimizdi. Kepçe ile beni tıraş eder misin dedim. Ederim dedi. Denedik oldu. İlk denememizde biraz korkmuştum. Ama şuan olmadı. Bundan sonra yine böyle tıraş oluruz" şeklinde konuştu.