Burç Üçgül Liseleri, eğitimi eğlenceli hale getirirken, öğrencilere kütüphane sevgisi ve kitap okuma alışkanlıklarını da değişik etkinlikler ile kazandırmaya çalışıyor. Bilgili ve bilinçli nesiller yetiştirmeyi temel ilke edinen Özel Burç Üçgül Liseleri, öğrencilerine vermiş olduğu kaliteli eğitim ile de başarılarına başarılar ekliyor.

Kütüphane etkinlikleri kapsamında düzenlenen program öğrencilerden büyük ilgi gördü. Öğrencilerin kütüphaneye olan ilgilerini ve kitap okuma alışkanlıklarını artırmak amacıyla okulun kütüphanesi başta olmak üzere bahçesi ve yemekhanesinde şiir okuma etkinliği düzenlendi. Program kapsamında öğrenciler ezberlemiş oldukları şiirlerden okudu, verilen aralarda ise şarkılar söyledi. Ayrıca öğrenciler çeşitli müzik enstrümanları ile mini konserler vererek şiir okuma etkinliğine ayrı bir renk kattı.

Özel Burç Üçgül Anadolu - Fen ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Gürhan, kütüphane etkinlikleri ile öğrencilere kitap okuma sevgisini aşılamayı amaçladıklarını belirterek, etkinliğin amacına ulaştığını kaydetti.