Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, 15 Temmuz’da gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, iktidar ve muhalefet partilerinin dik duruşu sayesinde millet tarafından püskürtülen hain darbe girişiminin, Kiza Kurumsal İş Merkezi Projesi’nde satışları etkilemediğini, yatırım planlarının da aynen devam ettiğini söyledi.
“Millet üzerine düşeni yaptı, sıra iş dünyasında”
Doğu Akdeniz Bölgesi’nin, son dönemde özel sektör imkanları ile yürütülen en büyük inşaat projelerinden biri olan Adana’daki Kiza Kurumsal İş Merkezi’nin ortaklarından Kurt İnşaat’ın yönetim kurulu üyesi Aydın Kurt, demokrasiye ve milletin iradesine yönelik hain kalkışmanın, Türkiye Cumhuriyeti’ni topyekün hedef aldığını belirtti. 15 Temmuz günü ülkenin birliğine, beraberliğine kast eden hain odakların, ekonomiyi çökertip Türkiye’yi geri dönülmez bir yola sokmaya zorladığını, ancak sokaklara inip tankların önüne çıkan milletin tüm bu oyunları bozduğunu ifade eden Kurt, “Tarihimizde kara bir leke olarak anılacak, çocuklarımızın geleceğini hedef alan bu darbe girişimi, sağduyu sahibi insanlarımızın destansı mücadelesiyle önlenmiştir. Milletimiz o gece ve sonrasında ülkesine, demokrasisine sahip çıkarak üzerine düşen görevi yerine getirmiştir. İş dünyasının temsilcileri olarak bizler de yatırımlarımıza devam ederek, yeni iş kapıları açarak üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.
“Yatırımlar devam edecek”
Türk ekonomisinin lokomotifi konumundaki inşaat sektörünün 2 milyondan fazla kişiye istihdam sağladığını belirten Kurt, “İnşaat sektöründe yatırımlar hız kesmeden devam edecektir. Sektörün içerisinden birisi olarak buna yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.
“Satışlar darbe girişiminden etkilenmedi”
Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, 15 Temmuz darbe girişimini planlayanların hevesinin kursağında kaldığını belirterek, “Darbe girişiminden bu yana müşteri sayımızda, satışlarımızda bir azalma olmadı. Bölgenin en büyük iş merkezi projesi Kiza’da ilk etabı tamamladık, ikinci etaba geçtik. Satışlarımız gayet güzel gidiyor. Gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı tüm Adanalılara teşekkür ediyoruz. Satışların darbe girişiminden etkilenmemesi, ülke ekonomisine olan güvenin de bir göstergesi” dedi.
İkinci etapta fırsatlar devam ediyor
990 ofis, 287 iş yeri ve 120 odalı business otelden oluşan dev projede kampanyalı ikinci etap satışlarının 31 Ağustos 2016 tarihine kadar süreceğini vurgulayan Kurt, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Tamamlandığında şehrin cazibe merkezlerinden birisi olacak projemizde, iş dünyasında fark yaratmak isteyen girişimcilere, çeşitli avantajlar sunuyoruz. İkinci etapta, 139 bin TL’den başlayan fiyatlara bir de 24 ay sıfır faiz avantajını ekledik. Lansmana özel fiyatlarla aylık 2 bin 500 TL taksitle ofis sahibi olmak mümkün.”