Türk Kızılayı’nın başlattığı “Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası”na bağışlar yoğun şekilde devam ederken, Adana Final Okulları kurucusu Şevket Ertem de kurban vekaletini Kızılay’a verdi.
Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’nın ziyaret ederek, Kızılay’ın ulusal ve uluslararası alanda yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdiği Şevket Ertem, kurbanını Kızılay’a bağışladı. Kızılay’ın, milletimizin birlik, beraberlik ve yardımlaşma konularında ortak değeri olduğunun altını çizen Ertem, “Yardım yapmak isteyen herkes Kızılay’ın kapısını çalabilir. Görüyoruz ki yardımlarımızı ihtiyacı olanı bulup ulaştırıyorlar. Bu yıl da kurban vekaletimizi bu nedenle Kızılay’a veriyorum” dedi.
Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da, kurban vekaletini Kızılay’a veren Şevket Ertem’e teşekkür ederek, “Sizler gibi Kızılay dostları sayesinde bizler, ekibimizle daha dinamik şekilde çalışıyor, daha çok ihtiyacı olana ulaşıyoruz. Vekaletiniz, güveniniz demektir. Bu da bizi daha özenli ve dikkatli, daha azimli çalışmaya sevk ediyor. Kızılay ve ihtiyaç sahipleri adına yaptığınız yardımlar için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Saygılı, kentin ileri gelenlerinin yardım konusu açılınca Türk Kızılayı’nı unutmadığını ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da vekâletini yurt içi ve yurt dışı yer belirterek vermesinin talebi artırdığını belirten Saygılı, bu nedenle kendilerine müteşekkir olduklarını kaydetti.
Türk Kızılayı, vekaletleri 11 Eylül 2016 tarihine kadar kabul etmeye devam edecek. Kampanya ile ilgili bilgi almak isteyenler, detaylı bilgiye Türk Kızılayı Adana Şubesi’nin 0322 457 1923 numaralı telefondan ulaşabilecek.