Kozan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren M. Halit Dağlı Aşevi bu yıl yoksulların yanında oruç açmak isteyen vatandaşlara sıcak yemek ikramında bulunacak.

Kozan’da ihtiyaç sahiplerine 365 gün yemek imkanı sağlayan aşevinin, Ramazan ayında vatandaşın ihtiyacını karşılayabilmek için kapasitesinin artırıldığı bildirildi. Yaşlı ve engellilerin yemeklerinin evlerine ulaştırıldığını belirten aşevi yetkilisi Yusuf Kaya, “Tespit edilen yardıma muhtaç, yaşlı ve engellilere yemeklerini zaten bizler ulaştırıyoruz. Bunun dışında Ramazan ayında yemek kapasitemizi arttırarak, vatandaşlarımıza iftar imkanı da sunuyoruz. Aşevimizi Ramazan’a hazır hale getirdik. Ay boyunca burada iftar zamanı sıcak yemek ikramımız olacak.” şeklinde konuştu.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, belediye olarak Ramazan ayına yönelik hazırlıkları tamamladıklarını belirtti. Başkan Öztürk, “Günlük 5 bin kişilik yemek çıkarılan aşevimizde Ramazan ayında da vatandaşlarımızın yemek ve ekmek ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik tüm hazırlıklar tamamlanmış durumda. İhtiyacı olan vatandaşlarımız ister gün içerisinde isterse de iftar saatinde yemek ve ekmek ihtiyacını aşevimizden karşılayabilecek. İnşallah mübarek Ramazan ayı rahmeti ve bereketiyle memleketimiz için hayırlı, güzel ve mutlu bir zaman dilimi olacaktır.” ifadelerini kullandı.