Kozan Belediyesi, ADN Kıraç Yönetim Danışmanlığı ile yaklaşık 3 aydır sürdürdüğü kalite yönetim sistemi yenileme çalışmalarını tamamladı. Belediye meclis salonunda düzenlenen tören ile ISO 9001-2008 Kalite Belgesi, Belediye Başkanı Musa Öztürk’e teslim edildi. Gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri ile belediyenin kalite politikası, vizyon ve misyonu yenilendi. Çalışmaların tamamlanmasıyla TÜRK-AK tarafından yapılan denetimler sonrasında Kozan Belediyesi 3 yıl geçerli olan ISO 9001-2008 kalite yönetim belgesini yenilemiş oldu.
ADN Kıraç Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Kıraç, yenilenen belgenin hem uluslararası kurumlar, hem de Türkiye akredite kurumu tarafından geçerliliği olduğunu vurguladı.
Belediye Başkanı Musa Öztürk konuşmasında, “Bu belge vatandaşa hizmet noktasında var olan sorumluluğumuzu perçinlemiş oldu. Kurum olarak, belirlediğimiz misyon, vizyon ve yönetim ilkelerimiz ışığında görevimiz olan hizmet üretme faaliyetlerini daha kaliteli hale getirtmeyi hedefliyoruz. Kalite belgemiz belediyemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Konuşmaların ardından, ISO 9001-2008 flamasının belediye önünde bayrak direğine çekildiği törene meclis üyeleri, belediye bürokratları ve vatandaşlar katıldı.