Kozan Belediyesi yaptığı hizmetlerden ilçe halkını düzenli bir şekilde haberdar etmek ve ilçedeki gelişmeleri tüm yönleriyle ortaya koyabilmek amacıyla belirli aralıklarla bülten çıkaracak. Bu amaçla hazırlanan ‘Kozan Bülten’in ilk sayısı yayımlandı.

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün hazırladığı 16 sayfalık ücretsiz tanıtım bülteninin ilk sayısı, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra göreve başlayan Başkan Musa Öztürk ve ekibinin bir yılda yürüttüğü hizmetleri ve tamamlanan projeleri içeriyor. Tüm hizmet birimlerinin haberlerinin yer aldığı tamamı renkli 16 sayfa bülten ilçede dağıtılmaya başlandı.

Bülteni hazırlarken vatandaşın görüş ve önerilerinin de dikkate alındığını dile getiren Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü yetkilileri, tanıtım bülteninin süreli bir yayın haline getirilerek yeni sayılarının da hazırlanacağını belirtti.
Belediye Başkanlığı makamını kendilerine 5 yıllığına emanet eden vatandaşı belediyenin çalışmaları hakkında bilgilendirmenin en temel görevlerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Öztürk, "Belediye olarak ilkini çıkardığımız ‘Kozan Bülten’ ile hizmetlerimizi kamuoyu ile paylaşarak değerli hemşehrilerimize, yaptığımız ve yapmayı planladığımız çalışmalarımızı daha iyi anlatmak istedik. Göreve geldiğimiz günden bugüne yaptığımız çalışmalar bültenimizde yer alıyor. ‘Kozan Bülten’ vesilesiyle ilçe halkını direkt olarak ve en doğru şekilde bilgilendirme imkanına kavuştuk. ‘Kozan Bülten’in yayınlanması vatandaşımız ile aramızdaki bağı güçlendirecektir." dedi.