Kozan Belediyespor 3. ligin 2. haftasında evinde oynadığı ilk maçta BB Erzurumspor’a 1-0’lık skorla boyun eğdi.

Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda saat 17:00’de başlayan karşılaşmaya Kozan Belediyespor’un maçın ilk dakikalarında gördüğü kırmızı kart damga vurdu. Kozan Belediyespor’dan Ferit Şener’in 4.dakikada gördüğü kırmızı kart sonrası penaltı kullanan BB Erzurumspor fırsatı değerlendirmeyi bildi ve 5.dakikada Mehmet Albayrak’ın golü ile 1-0 öne geçti.

Kozan Belediyespor teknik direktörü Mersud Demirovic 17.dakikada yaptığı oyuncu değişikliği ile Hasan Dinçel’i kenara alıp defans oyuncusu Deniz Ozan Tintin’i sahaya sürdü. 36.dakikada hakem Volkan Okur’un Kozan Belediyespor’dan Uğur Dalmış’a gösterdiği sarı kartın dışında başa baş geçen mücadelede ilk yarı BB Erzurumspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının ortalarından itibaren her iki takımın da arka arkaya yaptığı oyuncu değişiklikleri skoru değiştirmezken Kozan Belediyespor kendi evinde 3. ligin lik yenilgisini de almış oldu.

Öte yandan Kozan Belediyespor Bölgesel Amatör Ligi 4.Grup Şampiyonluk kupasını maçtan önce Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ın elinden aldı.

Kozan Belediyespor ligin 3.haftasında 5 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Birlik Nakliyat Düzyurtspor ile karşılaşacak. Trabzon’da Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu'nda yapılacak karşılaşmanın başlama saati ise 15.30.