Kozan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Karacaoğlan mahallesindeki 12 sokakta parke çalışması başlattı.

İlçenin çeşitli bölgelerinde çalışmalarına devam eden Belediye ekipleri, son olarak Karacaoğlan mahallesindeki eskiyen yolları parke ile kaplamak için çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında Karahan, İbni Sina, Yesevi, Görkem, Geylani, Dilber, Oğuz Kağan, Ebrar, İlker, Kaside, Geylani ve 56 T. nolu sokakların eskiyen asfaltı sökülmeye başlandı.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk yaptığı açıklamada, sıcak asfaltta olduğu gibi parke taşı çalışmalarında da önceliğin kullanım yoğunluğu yüksek olan sokaklara verildiğini kaydetti. Başkan Öztürk, “Mahallelerimizde yıllarca ihmal edilmiş sokaklarımız bulunuyor. Birçoğu küçük ve dar olan bu sokaklarımızda da parke taşı uygulaması yapıyoruz. Şehir merkezindeki kalite ne ise diğer mahallelerimizde aynı kaliteyi yakalamayı hedefliyoruz. Ayrıca alt yapı çalışması nedeniyle zarar gören sokak ve caddelerimiz için de en kısa sürede yeniden çalışmalara başlayacağız.” dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Şefliği ekipleri tarafından yürütülen çalışmaların yaklaşık 2 hafta içerisinde tamamlanacağı bildirildi.