Adana Kozan Belediyesi Halk Ekmek Fırını yetkilileri ve Kozan Fırıncılar Odası yetkililerinin yaptığı görüşme sonrası Ramazan pidesinin gramajı ve fiyatı belirlendi. Buna göre 350 gram Ramazan pidesi fırınlarda 1,5 liradan, Belediye Halk Ekmek Fırını ve büfelerinde ise 1,20 liradan satılacak.

Ramazan’ın ilk günü pide üretimine başlayacak Belediye Halk Ekmek Fırını'nda günlük yaklaşık 10 bin ekmek üretimi yapılacağı ve ilçe merkezindeki büfelerde satışa sunulacağı bildirildi. Ekmek büfelerinden bazılarının Ramazan ayı boyunca sahura özel gece 00.00 ve 02.00 saatleri arasında da açık olacağı bildirildi. Sahurda hizmet verecek ekmek büfeleri Millet Bahçesi, Kozan Ortaokulu, Otel Büfe, Türkeli, Ağlıboğaz, Hastane Kavşağı, TOKİ 1, Çanaklı, Varsaklar, Şevkiye 1, Stadyum, Dörtyol, Emniyet ve Ersan Arıkan Parkı büfeleri olarak belirlendi.

Sağlığın faturasının olmadığını her konuşmasında dile getiren Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, yeni açılan 2. Halk Ekmek Fırını'nda az tuzlu kepekli ekmek üretiminin Ramazan ayı boyunca da devam edeceği bilgisini verdi. Başkan Öztürk, Ramazan ayının başta Kozan olmak üzere tüm Türk ve İslam alemine hayırlar getirmesini temenni etti.