İlçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği ekiplerince yürütülen "Dosteli Projesi" kapsamında, Emniyet Müdürlüğü personeli ve yardımsever iş adamlarının katkısı ile gıda paketleri alındı.

Mahallelerde görevli TDP ekiplerince tespit edilen bakıma muhtaç hasta ve yaşlılar ile ihtiyaç sahibi aileler evlerinde ziyaret edilerek yardım paketleri teslim edildi.

Polis ekipleri, ihtiyaç sahibi ailelerin yaşadıkları çeşitli sorunları da dinleyerek, sorunların ilgili kurum ve birimlere ulaştırarak çözülmesine katkı sağlamak üzere not aldı.

Şu ana kadar 50 aileye yardımda bulunulduğunu belirten yetkililer, Ramazan sonuna kadar 300 aileye ulaşmayı hedeflediklerini ifade ederek,  polis teşkilatının vatandaşın sadece güvenliğini sağlamakla yetinmediğini, huzur ve mutluluğu için sosyal çalışmalar da yaptığını vurguladılar.

Beyin küçülmesi hastalığı sebebiyle kocasının çalışamadığını belirten 3 çocuk annesi Kezban Kolay ise Ramazanda kendilerini unutmadıkları için polislere teşekkür ederek, ''Ev kiramızı, su borçlarımızı ödeyemedik. Bakkaldan da borca yiyecek alamaz hale gelmiştik. İmdadımıza polisler yetişti. Devletimizin arkamızda olduğunu bilmek çok güzel'' dedi.