Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan "Kulüplerarası Muay Thai Dostluk Turnuvası" sona erdi.
Muay Thai Federasyonu Akdeniz Bölge Koordinatörü Bilal Taşdurmazlı, Nihat Geven Spor Salonu’nda gerçekleştirilen "Kulüplerarası Muay Thai Dostluk Turnuvası" na 18 kulüpten toplam 105 bayan ve erkek sporcunun katıldığı söyledi.
Yarışmalara katılımın yüksek olduğunu, sporcuların birbirlerine üstünlük kurmak için büyük mücadele örneği sergilediklerini belirten Taşdurmazlı, konuşmasını söyle sürdürdü:
"Uzak doğu sporları rakibe ve topluma saygıyı öğretir. Muay Thai’nin gelişmesi için öncelikle, sık sık ilimizde kulüplerarası müsabaka düzenlemesi gerekir. Böylece sporcu kendini geliştirir. Galibiyeti ve yenilgiyi öğrenir. Eksiklerini görür. Teşvik müsabakalarıyla sporcuların deneyim kazanmalarını sağlıyoruz. Tesis ve organizasyon konusunda bizlere büyük destek veren başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak olmak üzere müsabakaya katılan sporcu, hakem ve antrenörlere, salon görevlilerine ve diğer emeği geçenlere teşekkür ederim."
Taşdurmazlı, “Muay Thai Dostluk Turnuvası” nedeniyle müsabakaya katılan tüm sporculara madalya verdiklerini de sözlerine ekledi.
Müsabakaları Muay Thai Merkez Yürütme Kurulu Üyesi (MYK)Naim Yıldırım, Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Genel Başkanı ve Türk Ocağı Mahalle Muhtarı Osman Kaya, Barbaros Mahallesi Eski Muhtarı Faik Ertem, Şakirpaşa Eski Muhtarı Hasan Güder, Muay Thai Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade, Bölge Antrenörü Naim Ayçiçek izledi.