Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, yapı marketi Tekzen’in de Adana’nın ticari yaşamına dinamizm getirmeye hazırlanan, bölgenin prestij projelerinden Kiza Kurumsal İş Merkezi’nde yerini ayırttığını belirtti.
Kurt, yaptığı açıklamada, Adana-Mersin D-400 Karayolu Otogar Kavşağı’ndaki eski Tekel fabrikasının bulunduğu alanda, 55 bin 262 metrekare arsa üzerine inşa edilen Kiza Kurumsal İş Merkezi’nde çalışmaların yoğun şekilde sürdüğünü, ilk etap satışların tamamlandığı projede, ikinci etap satışlarının ise tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.
Farklı sektörlerden lider firmalar yer alacak
Aydın Kurt, Kiza Kurumsal İş Merkezi’nde, hem ofis kullanıcılarının hem de bölge halkının her türlü ihtiyacını karşılayabileceği; elektrik-elektronikten teknoloji ve bilişime, tekstilden mobilyaya, gıdadan plastiğe, finanstan endüstriyel ürünlere, otomotivden yapı markete, kafe ve restorandan otele birçok sektörden öncü marka da yer alacağını kaydetti.
Yapı marketi Tekzen yerini ayırttı
53 ilde 112 mağazasıyla “Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri” unvanını elinde bulunduran Tekzen’in, Kiza Kurumsal İş Merkezi’nde yerini aldığını belirten Kurt, Balak Metal ortaklığıyla inşa ettikleri Kiza Kurumsal İş Merkezi’nin, hem iş yaşamına prestij kazandıran nitelikli ofisleri hem de cadde mağazaları ile bölgenin cazibe merkezi olacağını ifade etti.
Kiza’nın, bünyesinde yer alan cadde mağazaları ile aynı zamanda alışveriş merkezi olarak hizmet vereceğini kaydeden Kurt, “Projede, her türlü konforun düşünüldüğü 51 m2, 60 m2 ve 112 m2’lik 990 lüks ofisin yanı sıra 287 adet mağaza olacak. Bu mağazalar, 20 metre genişliğinde, 221 metre uzunluğunda, gidiş-geliş ana cadde ile bu caddeyi dik kesen 15 metre genişliğinde, 110, 112 ve 126 metre uzunluklarındaki üç ayrı cadde üzerinde bulunacak. Belirli sektörlerin bir arada toplanmasına imkân veren caddelerde yer alacak mağazaların her birinde, sektöründe kendini kanıtlamış dünyanın ve Türkiye’nin ünlü markaları yer alacak. Şu anda birçok marka ile görüşmelerimiz sürüyor. Bu markalardan biri de ülkenin en büyük yapı market zinciri Tekzen’di. Tekzen, yakın zamanda Kiza’da açılacak” dedi.
Sıfır faizli ödeme seçenekleri
Birinci etap satışlarına gösterilen ilgiye teşekkür eden Aydın Kurt, ikinci etap satışların ise çok özel fiyat ve ödeme seçenekleri ile devam ettiğini vurguladı. Ofislerin 24 ay sıfır faiz avantajı, 139 bin 900 TL’den başlayan fiyatlar; mağazaların da yine 24 ay sıfır faiz avantajı ve 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğuna dikkat çeken Kurt, kampanyadan yararlanmak isteyen tüm yatırımcıları satış ofisine beklediklerini kaydetti.