MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kulübün şikeyle profesyonel ligden düşürüldüğünü ima eden Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş'un üzerine yürüdü. Büyük öfke yaşayan Sözlü, güçlükle salondan çıkarıldı.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele veren Ceyhanspor'un dayanışma gecesi, gecen cuma akşamı Sheraton Otel'de kutlandı. Gecede kulübe emeği geçen ve destekte bulunan kişi ve kurumlara teşekkür plaketleri verildi. İlk plaketi alan Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş, kulübün şike ile profesyonel ligde küme düşürüldüğünü ima etti.

Daha sonra MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, sahneye davet edildi. 3 dönem Ceyhan'da belediye başkanlığı yapan Sözlü, plaketi almadan önce Ceyhanspor'un küme düştüğü dönemde kardeşi Sedat Sözlü'nün kulüp başkanı olduğunu hatırlattı.

Öfkeli bir şekilde seslenen Sözlü, kardeşi ile konuşan kişinin telefonunun bir suçtan dolayı polis tarafından dinlendiğini ve bu nedenle takıma ve yönetime bazı suçlamalarda bulunulduğunu, ancak mahkemede kardeşinin beraat ettiğini söyledi.

Sözlü açıklamalarının ardından AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ile Kaymakam Gürbüz Karakuş'un oturduğu masaya yürüdü.

Bunun üzerine salon bir anda karıştı. Kaymakam Gürbüz'ün yanındaki masalardan kalkan bazı kişiler, Hüseyin Sözlü'ye tepki gösterdi. Hüseyin Sözlü de bağırmayı sürdürdü. Bu arada Ceyhanspor Başkanı Mustafa Aydar ve diğer yöneticiler Hüseyin Sözlü'nün koluna girip, gerginliği yatıştırmaya çalıştı. Hüseyin Sözlü, araya girenler tarafından salondan çıkartıldı.
Mikrofonu alan Mustafa Aydar, "Bu gece Ceyhanspor'un gecesi, hiç kimsenin siyasi arenası değil. Sizlerden tek ricam gecemize kaldığımız yerden devam edilmesidir" dedi. Tansiyonun düşmesinin ardından gece devam etti.