Işın Boru İşletme Müdürü Erman Onatça, yerli bir firma olarak 26 ülkeye ihraç yaptıklarını söyledi.
Işın Boru Ramazan dolayısıyla çalışanlarına ve iftar yemeği verdi. İftardan sonra açıklamalarda bulunan Işın Boru İşletme Müdürü Erman Onatça, daha önce birkaç kez düzenledikleri iftar yemeklerini bundan sonra geleneksel hale getirmeyi planladıklarını belirterek, "Hamdolsun sizlerinde desteğiyle 26 ülkeye ihracat yapan bir Adana firması, bir yerli firma haline geldik. Şüphesiz ki bu noktaya gelişte çeşitli zorluklar ve sıkıntılar ile karşı karşıya kalınmıştır. Işın Boru’nun gerçek sahipleri, çalışanlarımız onların gayretleri ve emekleri bizi bu noktaya getirdi. Biz bir oldukça birlikte oldukça inanın ne holdingler ne büyük şirketler hiçbiri önümüze geçemeyecektir" dedi.
Sektörde her biri Işın Boru’nun belki 10 belki de 30 kat daha büyük firmalar bulunduğunu hatırlatan Onatça, "Bu firmaların arasından sıyrılıp bir marka oluşturmak ve Işın Boru’yu 1. lige çıkartmak inanın hiçte kolay olmadı. Biz son teknoloji makinelerimizle 50 bin metrekare alanda üretim yapan bir dünya markası olma yolunda ilerliyoruz" diye konuştu.
İftara Işın Boru Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Onatça, Işın Boru Genel Müdürü Muzaffer Onatça, yönetim kuruyu üyeleri ve yüzlerce çalışan katıldı.