Adana Demirspor’un simge isimlerinden merhum Orhan Demirdal, vefatının 15. yılında mezarı başında anıldı.
Asri mezarlıkta bulunan aile kabristanında düzenlenen törene Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, Demirspor’un eski teknik direktörü Metin Türel, spor yorumcusu Ömer Üründül, eski futbolculardan Gürcan Aday, Orhan Ozan, İbrahim Uzunca, Tekin İncebaldır, ASKF Başkanı Ali Gülleri ile yönetimi ve sevenleri katıldı.
Törende ilk konuşmayı Metin Türel yaptı. Türel," Dünyada kiracıyız. Bütün sevdiklerimizi bırakıp ebediyete gideceğiz. Orhan da ebediyete intikal etti. Öyle bir iz bıraktı ki tüm sevenleri her yıl olduğu gibi yine mezarı başına geldiler. Yine gelmeye devam edeceğiz. Mekanı cennet olsun" dedi.
Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü ise,"Orhan Demirdal ve Demirdal ailesinin ne kadar iyi bir Demirsporlu olduğunu biliyoruz. Orhan Demirdal’a bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Ben olayım olmayayım ama Demirspor hangi dönem olursa olsun hedefi şampiyonluktur. İnşallah bir daha geldiğimizde şampiyon olarak geliriz" diye konuştu.
Daha sonra ise mevlit ve okunan dualarla anma töreni sona erdi. Demirdal ailesi olarak Turhan Demirdal, herkese teşekkür etti.
Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü de, 01 Orhan Demirdal yazılı formayı mezar başına bıraktı.