Pozantı Belediyesi ile Türk Yerel Hizmet Sendikası Adana Şubesi arasında memurları kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

İmza törenine Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ile Türk Yerel Hizmet-Sen Adana Şube Başkanı Selçuk Diker katıldı. Sözleşmenin belediye çalışanlarına hayırlı olmasını dileyen Başkan Çay, belediyede çalışan tüm personelin alın terinin karşılığını zamanında alabilmesi için hassasiyet gösterdiğini bildirdi.

Çay, “Günün her saatinde bire bir vatandaşa hizmetle mükellef olan belediyemiz çalışanlarının emeklerinin karşılığını alacağı bir sözleşme imzalandı. Belediyemizde çalışan kamu personeline devletin vermiş olduğu yüzdelik zamlara bağlı kalmaksızın imkanlarımızı zorlayarak verebilecek en yüksek rakamı vermeye çalıştık. İnsan emeği çok değerlidir. Ben umuyorum ki burada yapılan sözleşme iş barışını, iş verimini ve işin daha çok benimsenmesini sağlayacaktır.” dedi.

Türk Yerel Hizmet-Sen Adana Şube Başkanı Selçuk Diker, yenilenen ve belediyede çalışan memurları ilgilendiren sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.