Seyhan Belediyesi'nin Akkapı Mahallesi'nde yaptırdığı taziye evinin inşaat çalınmalarını inceleyen Başkan Zeydan Karalar, kuzeyden güneye ayrım yapmadan ihtiyaç doğrultusunda taziye evi yapmaya devam edeceklerini söyledi.
Taziye evi Akkapı Mahallesi'nde bulunan Şeyh Yunus Gadir türbesinin 2. katına yapılırken Zeydan Karalar, inanç ayrımı yapmadan her dine ve mezhebe eşit mesafede olduklarını söyledi.

Başkan Karalar, "İinanç ayırımı yapmadan tüm cami, kilise ve cem evlerini temizlemeye başladık. Bu çalışmalarımız devam ederken kuzey-güney ayrımı yapmadan taziye evi yapma çalışmalarına da başladık. Bugünde burada taziye evimizin inşaatı sürüyor. Hayırlı olmasını diliyorum. Bu bölgenin taziye evine ihtiyacı vardı." ifadelerini kullandı.

Başkan Karalar, "Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok projemizi hayata geçirdik. Bizler zaten öyle çok havada kalacak yapamayacağımız sözler vermedik. Önemli projelerde ise protokol aşamasına geldik. Seyhanlı bizimle birlikte kaybettiği yılları tekrar kazanacak. Kentsel dönüşüm, meydan ve yeşil vadi projesinde önemli mesafeler kat ettik. İnşallah bu dönem içerinde bunları tamamlayacağız." şeklinde konuştu.