Seyhan Belediyespor sporcusu Cemal Ali Al-Wattar, Antalya’da yapılan turnuvada rakibini ilk raunt da yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyon sporcu turnuvada kazandığı kupayı makamında ziyaret ettiği Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a hediye etti.
Seyhan Belediyespor bünyesinde katıldığı müsabakalarda daha öncede çeşitli şampiyonluklar kazanan Cemal Ali Al-Wattar 8-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Uluslararası Açık Türkiye Kickboks Turnuvası’na katıldı. Seyhan Belediyespor armasıyla şampiyonada yarışan genç sporcu finalde Güney Afrikalı rakibini ilk raunt da nakavt ederek Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyonada kazandığı kupayla birlikte Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret eden genç sporcu kendisine verdiği destek nedeniyle Karalar’a teşekkür etti.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, daha önceki turnuvalarda da çok sayıda başarıya imza atan genç sporcuyu tebrik etti. Karalar, “Sportif Seyhan’a yakışır bir dereceyle döndünüz ve yine şampiyon oldunuz. Başarılarınızı tebrik ediyor devamını bekliyoruz” dedi.