Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ellerindeki imkanlar ölçüsünde Seyhan’da bulunan her mahalleye hizmet götürmeye çalıştıklarını söyledi.
Fatih Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını denetleyen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a el vurulmayan yolları yeniden yaptığı için mahalle muhtarı Adem Çetin’den teşekkür geldi. Çetin, ”40 yıldır bu yolumuz hiç yapılmadı. Herkes yama yaptı. İlk kez siz bu kadar kapsamlı bir çalışması yapıyorsunuz. Vatandaşlar her geçerken Allah razı olsun diyor” şeklinde konuştu.
Hizmet yaparken ne siyasi nede farklı bir ayrım gözetmediklerini belirten Karalar, ellerindeki imkanlar ölçüsünde Seyhan’da bulunan her mahalleye hizmet götürmeye çalıştıklarını söyledi. Hizmeti yaparken baştan savma şeklinde değil, işin hakkını vererek yapmaya çalıştıklarını söyleyen Karalar, yolların frezeyle kazılarak yapılmasının önemine değindi. Karalar, “Sadece bugün asfalt ekibimiz 6 farklı noktada asfaltlama ve 2 farklı noktada satik kaplama yapıyor. Asfalt dökme mevsimi olan yaz aylarında çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Fatih Mahallesi’nde de 1,5 km uzunluğunda asfaltlama yapacağız. Mahalle halkının da dediği gibi daha önce burada baştan salma şeklinde bir çalışma yapılıyordu. Şimdi ise işin hakkını vererek daha kapsamlı bir çalışma yapıyoruz. Freze ekibimiz önce yolları kazıyor adından ise sıcak asfalt dökülüyor. Böylelikle kapı eşiklerinin yol seviyesinin altında kalmasının önüne geçiliyor” ifadelerine yer verdi.