Seyhan Belediyesi bünyesinde oluşturulan ve 'Çözüm Ekibi' adı verilen gruplar ilçeye bağlı 96 mahalleye tek tek giderek sorunları yerinde görüp, çözüm üretecek.

Kurulan özel ekipler vatandaşlara konuk olacak, sorunları yerinde görüp bu konuyla ilgili birimlere iletmek suretiyle çözüme kavuşturacak. Uygulama ile vatandaş sorunlarını iletmek için belediyeye gelmeyecek, yapılacak himmetlerde de hızlı çözüm üretilmiş olacak. Kurulan ekip sorunları tespit ettikten sonra çözülene dek sorunun takipçisi olacak.

Çözüm Ekibinin ilçede mevcut olan sorunları yerinde görüp çözüm üreteceğini kaydeden Başkan Zeydan Karalar, bu şekilde vatandaşın sorununu anlatmak için belediyeye gelmesine gerek kalmayacağını söyledi. Başkan Karalar, "Seyhan ülkemizin en sorunlu ilçelerinden bir tanesi. Bizler göreve geldiğimiz de sorunların üzerine kararlıkla gidip çözeceğimizi söylemiştik. Şimdi de bunu yapıyor ve sorunları çözüme kavuşturmak için kurduğumuz ‘çözüm ekibi’ ile öncelikle tespit yapıyoruz. Ardından ise sorunu çözüyoruz. Ben bu ekibin Seyhan’ın birikmiş sorunlarının ivedi çözülmesi için yararlı olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.