Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, arife günü çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi, bayramlaşma törenlerine katıldı.
Sabah saatlerinde Adana Valiliği’nin Kurban Bayramı Bayramlaşma programına katılan Başkan Hüseyin Sözlü, daha sonra asker ve polis şehitliklerindeki törenlerde bulundu.
Arife günü ve Bayramda mesai yapan Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Personeli ve Zabıta Daire Başkanlığı Personeli’yle bayramlaşan Başkan Hüseyin Sözlü, Fatih Polis Lokali’nde düzenlenen, İl Emniyet Müdürlüğü Personeli Bayramlaşma Töreni’ne de katıldı.
Başkan Hüseyin Sözlü, Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, huzurevi sakinlerinin, ardından Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’na giderek, çocukların bayramını kutladı, sohbet etti.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, arife günü bazı şehit polis ve askerlerin ailelerini de ziyaret ederek, acılarını paylaştı, bir kez daha başsağlığı ve Allah’tan rahmet diledi.
Başkan Hüseyin Sözlü, Kurban Bayramı’nın barış, huzur, sağlık ve güzelliklere vesile olması dileğini bir kez daha tekrarladı, küslüklerin sona ermesi, acıların azalması temennisinde bulundu.