Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel ve Büyükşehir Belediyesi Bürokratları, Feke ilçesininin muhtarlarıyla bir araya geldi.
Muhtarlar, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerle ilgili teşekkürlerini iletirken, mahalle ve köylerindeki eksikleri de dile getirip, bunların giderilmesi talebinde bulundular. Bölgede yaklaşık yarım asırdır çözülmemiş bazı altyapı ve üstyapı sorunlarına yönelik taleplerini dile getiren muhtarlar, 2 saat boyunca Başkan Sözlü ve Büyükşehir bürokratlarına bilgi aktardı.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, muhtarların toplantı davetine icabet etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Sözlü, “Buraya gelmiş olmanız bizim için büyük bir şeref. Hepinizden Allah razı olsun. Eleştirileriniz ve sorunları dile getirmeniz bizim için çok önemli. Sorunlara vakıf olma adına bu toplantının çok verimli geçtiğini söyleyebilirim. Muhtarlarımızın konuşmalarını teker teker kayda aldık. Hepinizi can kulağıyla dinledim. Bürokrat arkadaşlarımızla, muhtarlarımızın dile getirdiği sorunların teker teker takipçisi olacağız. Samimi eleştirileriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizler problemleri ve ihtiyaçları işaret edecekseniz, bizler daha fazla çalışacağız. Nerede aksaklık varsa, onu halletmek için üzerine gideceğiz. İlçemizin bütün mahallelerinin, köylerinin muhtarlarıyla bir araya geliyor olmak bizim için bahtiyarlıktır” dedi.
Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel de, her yıl gerçekleştirilen istişare toplantılarının hizmete yansıdığını belirtti. Başkan Sel, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, bölgeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti, muhtarlara da katılımlarından dolayı minnettarlıklarını iletti. Başkan Sel, şunları söyledi:
“Başkanımız Hüseyin Sözlü Bey, kırsal kalkınmaya verdiği önemi her fırsatta dile getiriyor ve gereğini yapıyor. Bölge halkının göç etmesine gerek kalmadan, bulunduğu yerde mutlu olmasına özen gösteriyor. Bu yüzden bölgemize hizmeti büyük bir özveri ve titizlikle gerçekleştiriyor. Kendisine, bize verdiği destekten ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”