Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi sporcularını ziyaret etti.
Ataşbak, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde gerçekleştirilen “Minik Erkekler Türkiye Şampiyonası”nda madalya alan sporcu ve antrenörleri kutladı.
Güreş eğitim merkezi olarak Adana’nın büyük bir atılım içinde olduğunu ifade eden Ataşbak, “Burada aileler çocuklarını bizlere emanet ediyor. Bizlerde tecrübeli antrenörlerimizle beraber sporcularımıza sadece spor yaptırmıyoruz. Eğitim gören sporcularımıza yemek, barınma ve eğitim destekleri veriyoruz. Sporcularımızı tam anlamda müsabakalara hazırlıyoruz” diye konuştu.
Müsabakada birinci olan Alihan Öksüz ile üçüncü Metin Gülücü ve Ekrem Arslan’ı kutlayan Ataşbak, sporcuların başarılarının artacağını sözlerine ekledi.
Ayrıca ziyaret sırasında, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Çukurova İlçe Müdürü Murat Adıgüzel,Güreş Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yusuf İnçe , İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Miktad Birer ve antrenörler hazır bulundu.