Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi Başkanı Adnan Poyraz ve yönetim kurulu, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü’yü kulüp binasında ziyaret ederek, yeni sezon öncesi başarılar dileyip, çiçek verdi.
TSYD Yönetim kurulu üyeleri Cihan Çınarlı, Ergun Kara, Kurtul Çakın, Bora Erdem ve Hakan Köker’in de katıldığı ziyarette konuşan Başkan Poyraz, Adana Demirspor’un bu kentin güzide kulübü olduğunu ve Türk futboluna büyük hizmetler verdiğini belirtirken, geçen yıl finallerde kaçırılan şampiyonluğun yeni sezonda yakalanmasını temenni etti. Başkan Poyraz şöyle konuştu:
"Adana Demirspor tarihi ve camiası ile Adana’nın dışında Türk futbolunda da önemli bir markadır. Geçen sezon şampiyonluk treni son anda kaçtı. Umuyorum ki bu sezon, bu başarı gelir ve Adana önümüzdeki sezon iki süper lig takımı ile temsil edilir."
Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü de TSYD Yönetim Kurulunun ziyaretinden son derece memnun olduğunu belirtirken, “Öncelikle TSYD Başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum. Adana Demirspor olarak geçen sezon finalde kaybettik. Süper lige çıktık dediğimiz anda kaybettik. Ancak bu sezon işleri daha sıkı tutarak hedefi yakalama gayretindeyiz. İyi transfer yaptığımız inancındayım. Bazı eksiklerimiz var. Onları da gidereceğiz. En büyük güç taraftarımız. Taraftarımızın desteği olmadan başarıya ulaşmak imkansız. Bize bugüne kadar hiçbir desteği esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü ve ilçe belediye başkanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Adana Demirspor iyi yolda. İnanıyorum ki, hedefe bu sezon ulaşacağız" dedi.