CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, partisinin Tufanbeyli ilçe örgütünü ziyaret etti, vatandaşlarla birlikte güreş festivalini izledi.
CHP Tufanbeyli İlçe Başkanı Ahmet Araz ve yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlarla parti binasının altındaki kıraathanede bir araya gelen Tümer, daha sonra Tufanbeyli Belediyesi ve Tufanbeyli Kaymakamlığı’nın birlikte düzenlediği güreş festivaline katıldı.
Türkiye’nin birçok kentinden Tufanbeyli’ye gelen güreşçilerle selamlaşan Tümer, burada bir de konuşma yaptı. Türkiye’nin birlik ve beraberliğe her geçen gün daha fazla ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçildiğini ifade eden Tümer, sporun dostluk, barış ve kardeşlik duygularının pekişmesi açısından önemli bir unsur olduğunu dile getirdi.
Ülkemizin bir karış toprağının dahi terk edilemeyeceğini, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının canlarını hiçe sayarak bugünlere taşıdığı Türkiye’nin laik ve demokratik yapısıyla daima var olacağını ifade eden Tümer, ata sporu güreşin gelecek nesillere aktarılması temennisinde bulundu.
Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu ve Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, katılımlarından dolayı Zülfikar İnönü Tümer’e teşekkür plaketi sundu.