CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Saimbeyli ilçesinin köylerinde vatandaşların sorunlarını dinledi.
CHP Saimbeyli İlçe Başkanı Emel Yazıcıoğlu Doğan ve ilçe yöneticileri ile birlikte Bütünşehir Yasası kapsamında mahalle statüsü alan ancak yeterli hizmet göremeyen Cıvıklı Zoplar, Tırtat, Çatak, Beypınarı, Avcıpınarı, Kızılağaç, Gökmenler, Çeralan ve Naltaş’taki vatandaşların sorunlarını dinleyen Tümer, “Sizin sorununuz bizim sorunumuz. Görmezden gelemeyiz” dedi.
Çatak’taki kilim kursunda kadınların el emeği, göz nuru ürünlerine hayran kalan ve kadınlara emekleri için teşekkür eden Tümer, vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Köylerin birçoğunda altyapıdan ulaşıma, su ve elektrik sorunundan sosyal donatı alanlarına, okul ve kütüphane eksikliğinden spor tesislerinin yokluğuna, orman ve hazine arazilerine varana kadar birçok sıkıntı olduğunu belirten köylülerin haklı taleplerinin takipçisi olacağını belirten Tümer, “Hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Vatandaşın derdine çözüm aramak bizim görevimiz” diye konuştu.
CHP İlçe Başkanlığı aracılığıyla her vatandaşın sorununu milletvekillerine iletebileceğini vurgulayan Tümer, şunları söyledi:
“Köy ve mahalle ziyaretlerimiz asla siyaset içermiyor. Herhangi bir seçim süreci yaşamıyoruz. Halkımızın ‘seçim zamanında geliyorsunuz, bir daha da yüzünüzü görmüyoruz’ şeklindeki tepkilerini haklı buluyoruz. Samimiyetimizi ortaya koymak için de her ilçemizde bulunmaya çalışıyoruz. Türkiye, hepimizin ülkesi. Hep birlikte sahip çıkmak zorundayız. Çocuklarımıza daha iyi bir ülke bırakmak için çalışıyoruz. Sizin sorununuz benim sorunum. Çözebildiğim kadar mutlu olurum.”