Boks Federasyonu Adana İl Temsilcili faaliyet programında yer alan "Üst Minikler Boks İl Seçme" müsabakaları tamamlandı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Bölge Antrenörü Ercümend Erdoğan ve Süleyman Sevindik ,5 Ocak Fatih Terim Stadı tribünü altında bulunan Boks Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakaya 20 sporcu katıldığını söylediler.
Bu gibi turnuvalarla yeni yetenekleri keşfettiklerini belirten Erdoğan ve Sevindik, "Dereceye giren sporcular 27 Mayıs- 3 Haziran tarihleri arasında Mersin’in Erdemli ilçesinde gerçekleştirilecek ’Üst Minikler Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazanacaklar. Şampiyonadan madalya ile döneceğimize inanıyorum" diye konuştular.
Erdoğan ve Sevindik, her zaman desteklerini gördükleri Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ve ekibine teşekkür ettiler.
Müsabakada dereceye girenler sporcular şöyle:
46 kilo:Mert Yarar, 48 kilo: Alperen Aral, 50 kilo: Kaan Ünalan, 52 kilo: Fettullah Erarslan, 54 kilo: Hasan Durakçı, 56 kilo: Melih Kılıç, 59 kilo: Halil İbrahim Sevindik, 62 kilo: Mehmet Ali Arslan, 65 kilo: Çağan Tümkaya