Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Karaisalı ilçesinde kamu ve yerel yöneticiler ile vatandaşlarla bir araya geldi.
İlk olarak Adana ve Karaisalı ilçesinin simge varlıklarından olan ve Alman Köprüsü olarak da bilinen Varda Köprüsü ile çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Demirtaş, daha sonra ziyaret ettiği ilçenin turistik yerlerinden Yer Köprü’de kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Daha sonra Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç ve İlçe Belediye Başkanı Sadettin Aslan’ı makamında ziyaret eden Vali Demirtaş, ilçenin genel durumu ve sorunları hakkında bilgi aldı.
Vali Demirtaş, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı da ziyaret ederek, ilçedeki asayiş durumu hakkında bilgi aldı.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç ve İlçe Belediye Başkanı Sadettin Aslan’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür eden Vali Demirtaş, Adana’nın tüm ilçeleriyle birlikte bir bütün olduğunu, kamu ile yerel yöneticilerin kentin gelişmesi ve kalkınması konusunda bir araya gelerek, daha güzel çalışmalara imza atacaklarına olan inancını belirtmesinin ardından ilçeden ayrıldı.