Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Fidan Vursavuş, kentin sorunlarının çözülmesi için odaların ve STK’ların ortak çalışması gerektiğini söyledi.

Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atilla Menevşe’yi makamında ziyaretinde konuşan AYAMDER Başkanı Vursavuş, kentin sorunlarının, kurumlar arasında diyalog ortamının sağlanması ve ortak çalışmalar yapılmasıyla çözüme kavuşturulabileceğine inandığını vurguladı. Tüm kurumların işbirliğiyle gerçekleştirilecek akılcı çalışmalarla bu yöndeki sorunların tümüyle ortadan kaldırılabileceğini ifade eden Vursavuş, “Yaşanan sorunları hep birlikte yürüteceğimiz çalışmalarla Adana’nın sıkıntılarına kalıcı çözümler oluşturabiliriz.” dedi.

ATO Başkanı Atilla Menevşe de üyelerinin uluslararası pazarlara açılmalarını teşvik ettiklerini kaydederek, “Bu kentin ekonomik anlamda kalkınması için, yatırım ortamlarının geliştirilmesi için, ne gerekiyorsa yapacağız. Ticaret odamız, sanayi odamız, ticaret borsamız ve sizin gibi kıymetli tüm meslek temsilcilerimizle birlikte uyum içinde hareket ederek Adanamızı hak ettiği yere getirebiliriz.” İfadelerini kullandı.