Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Adıyaman 1954 Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına başladı.
Kamp çalışmalarını Ankara Kızılcahamam’da sürdüren Adıyaman 1954 Spor Kulübü gün içerisinde yaptığı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor.
Kamp dönemini iyi geçirerek yeni sezona iyi başlamayı hedeflediklerini söyleyen Adıyaman 1954 Spor Kulübü Teknik Direktörü Erhan Koç, “Takım olarak her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz. Kamp süresi boyunca hazırlamış olduğumuz program doğrultusunda antrenmanlarımız devam ederken, eksikliklerimizi görmek adına da hazırlık maçları oynayacağız. Yeni sezona en iyi ve en diri bir şekilde başlamak istiyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç ise, “Sezon öncesi kulüp olarak bir taraftan transfer çalışmalarımızı sürdürürken bir taraftan da kamp çalışmalarımıza teknik heyetimiz nezaretinde devam ediyoruz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın takıma kısa sürede adapte olmaları bizleri sevindirmiştir. Günde yaptığımız çift antrenmanla hazırlıklarımız devam ediyor. Kamp programı dahilinde eksikliklerimizi görme adına hazırlık maçları oynayacağız. Yeni sezona iyi ve güzel başlayıp aynı şekilde de bitirmek istiyoruz” dedi.