Adıyaman 1954 Spor kendi sahasında ağırladığı İnönü Üniversitesi Spor’u 2-1 yenmeyi başardı.
Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grupta sezonun ilk maçına çıkan Adıyaman 1954 Spor, sezona galibiyetle başladı.
Adıyaman Atatürk Stadında rakibi İnönü Üniversitesi Spor’u ağırlayan Adıyaman 1954 Spor, doksan dakika boyunca üstün oynadığı maçtan 2-1 galip ayrıldı.
Maçın ilk yarısında gelen goller, maç skorunu belirledi. Müsabakanın 8. dakikasında Adıyaman 1954 Spor’un futbolcusu Yusuf Kaymaz, 11. dakikasında İnönü Üniversitesi Spor’un futbolcusu Ebubekir Yardım ve 23. dakikada ise Adıyaman 1954 Spor’un siyahi oyuncusu Yannıc Alex Kore topu ağlarla buluşturdu. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Adıyaman 1954 Spor’un futbolcu ve taraftarları sevinç gösterileri yaptı.
Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, sezonun ilk maçından galip ayrılmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, tüm futbolcu ve teknik ekibi kutladı.
Başkan Hüseyin Koç, geçen sezon şampiyonluğu kıl payı ile kaçırdıklarını ancak bu yıl daha iyi bir takımla hedefi yakalamanın gayretinde olacaklarını ifade etti.