Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, sosyal medyayı en aktif kullanan belediyeler arasında yer alan Adıyaman Belediyesinin facebook hesabını takip eden 20 bin kişiden biri olan 16 yaşındaki Yusuf Öztürk’e tablet hediye etti.
Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Belediyesinin resmi facebook hesabını takip eden 20 bininci kişi olan 16 yaşındaki lise öğrencisi Yusuf Özdemir’i makamında ağırlayarak hediyeler verdi.
Belediyenin sosyal medya sayfalarına olan katkılarından dolayı Yusuf Özdemir’e teşekkür eden Kutlu, sosyal medyanın günümüzdeki önemine dikkat çekerek, “Sosyal medya, günümüzde en etkin haber alma araçların birisi haline gelmiş durumda. Adıyaman Belediyesi olarak biz de bu iletişim aracını en etkin şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Bu anlamda bize katkı sunan herkese teşekkür ediyor ve tüm vatandaşlarımızı haberdar olmaları açısından belediyemize ait olan sosyal medya hesaplarını takip etmeye davet ediyorum. Bu anlamda başarılarından dolayı da sosyal medyayı yöneten personelimi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Kutlu, 20 bininci takipçi olan Yusuf Özdemir’e tablet ve belediyenin kültürel ürünlerinin yer aldığı hediyeleri takdim etti.