Bu kapsamda Ziyaret Çayı mevkisine mesirelik yapılacak.
Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, doğayla entegre bir şekilde hazırlanan ve Adıyaman'a has olduğu belirtilen Beşpınar Projesi kapsamında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kenan Doğan ve teknik personelle toplantıda bir araya geldi.

Demirtaş, katılımcılarla projenin uygulama aşamalarıyla ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Adıyamanlıları günlük hayatın trafik ve kalabalığından alıp yeşil ve mavinin buluşmasına davet edecek Beşpınar Projesi'nin uygulamasına geçildiğini belirten Demirtaş, bu kapsamdaki ağaçlandırma çalışmasıyla alanda doğanın tüm güzelliklerinin bulunacağını bildirdi.

Farklı renkteki çiçeklerin kokuları içinde, yapay göletiyle mükemmel bir piknik alanı yapılacağını kaydeden Demirtaş, "Şu anda çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Çalışmalar ilerledikçe alandaki güzellikler de gün yüzünde çıkıyor. Bu alanı yeşilin her tonuyla donatıyoruz. Her türlü sosyal donatıya sahip bu proje, Adıyaman'ın yerel ve kültürel zenginliklerini yaşatacak, koruyacak, geliştirecek ve bu güzelliklerle birlikte Adıyaman halkının sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarına cevap verecek yüksek standartta bir donatı oluşturup Adıyaman'ın markalaşma yolculuğuna önemli katkılar sağlayacaktır" açıklamasında bulundu.