Adıyaman Belediyesi Fen İşleri ve Su İşleri Müdürlüğü, havaların soğumasına rağmen şehir genelindeki alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.
Şehrin temel sorunları üzerinde yoğun çalışmalar ortaya koyan Adıyaman Belediyesi, havaların soğumasına rağmen altyapı ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin birçok noktasında çalışmalarını sürdürüyor.
3. Çevreyolu Fatih Mahallesinde yol açma ve düzenlemesi çalışması yapan ekipler, yine 3. Çevreyolu Oduncular Sitesi batısında kalan kısımda asfaltlama öncesi yol düzenleme çalışması yaptı.
Ekipler daha sonra sırasıyla, 2. Çevreyolunda altyapı ve asfaltlama çalışmalarından sonra orta refüjde oluşan tahribatları onardı. Yine 2. Çevreyolunun Cumhuriyet Mahallesi kısmında yapılan altyapı çalışmalarından sonra tahrip olan yolda asfalt öncesi malzeme serimi yapan ekipler, Altınşehir Mahallesinde kaldırım düzenleme ve onarım çalışması yaptı. Petrol Caddesinin son kısmında yol genişletme ve düzenleme çalışmalarını da sürdüren ekipler, Yeni Mahalle 2658, 2660, 2661, 2662 ve 2666 no’lu mahallelerin asfaltlama çalışmalarını da tamamlayarak, kış mevsimi boyunca çalışmalara aralıksız devam edeceklerini belirttiler.
Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM)’ne bağlı ekipler ise Siteler Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde su şebekesi döşeme çalışması ile Karapınar Mahallesi Petrol Caddesinde bulunan altgeçit önünde 600’lük yağmur suyu ızgarası hattı yapım çalışmasını sürdürdü.
Ekipler ayrıca şehir genelinde su arızalarına anında müdahale ederek çalışmalarına aralıksız devam ediyor.