Adıyaman’da “Polis, Millet El Ele Hep Birlikte Tribüne” temalı şehitlere saygı maçı düzenlendi.
Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü ile Spor-Der arasında Atatürk Stadyumunda düzenlenen şehitlere saygı maçında birlik ve beraberlik vurgulandı.
İl Emniyet Müdürü Metin Alper, AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, bazı STK Temsilcileri, Spor-Der üyeleri ve polis memurlarının oynadığı maç 90. Dakikada berabere bitti.
Emniyet Müdürlüğü Sporcuları ile Spor-Der Sporcularının kıyasıya mücadele ettiği maçta tribünlerden teröre lanet sloganları atıldı.
Birlik ve beraberliğin vurgulandığı şehitlere saygı maçında konuşan İl Emniyet Müdürü Metin Alper, “ Bu maç Spor-Der ve polis teşkilatıyla oynanan bir maçtır. Spor-Der’e, şehitlerimizi anma maçı tertipledikleri için kendilerine teşekkür ederim. Bugün burada teşkilatımla birlikte bulunmaktan çok mutluluk duyuyorum, onur duyuyorum. Böyle güzel günde Adıyamanlılara güzel bir maç seyretmek istiyoruz. Tabi şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Onlar bizim en büyük değerlerimiz onlar bizim bugün buralarda sağlık içerisinde yaşamamız için huzur içinde bu bayrağı dalgalandırmak için canlarını verdiler. Biz onları bağrımıza basacağız onları hiç unutmayacağız ama dileriz ki 2016 yılında yaşadığımız acıları 2017’de yaşamayalım. 2017 yılının milletimize, devletimize polis teşkilatımıza ve Adıyaman’ımıza huzur barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Şimdiden bütün Adıyamanlılarında yeni yılını kutluyorum” dedi.
Daha sonra konuşan Spor-Der Teknik Sorumlu Yılmaz Arslan, “ Biz Spor-Der olarak emniyet teşkilatımızla bir kaynaşma maçı onlarla birlikte olma maçı onların yanında olduğumuzu onlara hissettirmek adına bu maçı düzenledik” şeklinde konuştu.