Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
AGAD Başkanı İbrahim Aslan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında birlik beraberlik vurgusu yaptı.
İbrahim Aslan açıklamasında, “Kurtuluş Savaşımızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi’nin 94’üncü yıldönümünü bu yıl buruk aynı zamanda milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutluyoruz.
Cumhuriyet tarihi boyunca devletimizle milletimizin bağlarını zayıflatmaya yönelik tüm çabalara rağmen, milletimiz daima vatanına sahip çıkmış, bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmamıştır. Bugün de, ülkemizin ve milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize yönelik tehditlerle karşı karşıyayız. 15 Temmuz tarihinde, milletimize ve demokratik anayasal devlet sistemimize yönelik Fetullahçı terör örgütü mensuplarınca yapılan hain ve kalleş darbe girişimiyle maalesef millet olarak karşı karşıya kaldık.
Milli irade ve bağımsızlığımıza, demokrasimize, birlik ve bütünlüğümüze yönelik hain ve kalleş darbe teşebbüsünü hiç şüphesiz demokrasiye olan bağlılığını yüksek sesle haykıran aziz milletimiz engellemiştir” dedi.