Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan hain terör saldırısını kınayarak, bu vahşi saldırının derin üzüntüsünü ve acısını yaşadıklarını söyledi.
AGAD Başkanı İbrahim Aslan açıklamasında mübarek Ramazan ayında terörün çirkin yüzünü bir kez daha gösterdiğini belirterek kanla, kaosla ve şer odaklarının destekleriyle beslenen terörün asla amacına ulaşamayacağını ifade etti.
Aslan açıklamasında, “Manevi hazzını yaşadığımız mübarek Ramazan ayın da halkımıza terör acısını yaşatanları insan olarak tarif etmek mümkün değil. Bazı önemli süreçlerde ve tarihin bir çok dönemlerinde Türkiye bu tür alçakça saldırılara maruz kalmıştır. Ancak bu tür saldırılar büyük Türk milletini asla yıldırmamıştır. Her defasında bu badireleri büyük bir metanetle atlatmıştır. Bundan dolayıdır ki, dini, dili ve ırkı olmayan terör örgütleri asla amacına ulaşamayacaktır. Bu saldırıları gerçekleştirenlerin insanlıkla bağdaştırılması mümkün değildir. Asırlardan beri şehitlerimizin kanıyla sulanmış ve bize emanet edilmiş olan bu güzel vatanımıza ve insanlarımıza yapılan iğrenç ve menfur saldırılar, asla birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır. Vatanımıza ve insanlarımıza saldıran hain ve vicdansız güçler, sinsi planlarını ülkemiz üzerinde asla gerçekleştiremeyeceklerdir. Bu menfur ve insanlık dışı saldırıda hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, sabır ve metanet diliyoruz" dedi.