Adıyaman Belediyesi bünyesinde hizmet veren TOGEM tarafından kursiyerlerine yönelik ‘Ailede Kadının Yeri ve Önemi’ konulu seminer düzenlendi.
Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Toplumsal Gelişim Merkezi’nde bulunan kurslara katılan kursiyerlere yönelik ‘Ailede Kadının Yeri ve Önemi’ konulu bir seminer düzenlendi.
Adıyaman İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Şule Sevmez tarafından Adıyaman Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi Mehmet Akif Ersoy toplantı salonunda gerçekleştirilen seminerin açılışında, katıldıkları kursu başarıyla tamamlayan 10 kursiyere başarı sertifikası takdim edildi.
Sertifika töreninin ardından bir açılış konuşması yapan TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş, kadının toplumdaki yerinin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “Kadının toplum ve aile içerisindeki yeri ve önemi konusu tartışılmaz bir konudur. Kadın yapısı itibariyle anne olma duygusu ve annelik duygularıyla yoğrulur. Bu yapısından dolayı kadınlar çok özel bir yere sahiptir. Kadın ve erkek birbirini tamamlayan, el ele tutuşarak hayat yolunda birlikte yürümesi gereken iki yüce varlıktır” diye konuştu.
TOGEM Koordinatörü Delibaş’ın konuşmasının ardından sahneye çıkan Adıyaman İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Şule Sevmez, ‘Ailede Kadının Yeri ve Önemi’ konulu seminerini gerçekleştirdi. Seminer bayanlar tarafından büyük beğeni gördü.Seminere katılanlara katılım belgesi verildi.