Tanrıverdi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerinin de AK Parti'yi ziyaret etmek istediklerini ancak partilerindeki teamül yoklamasından dolayı ziyareti gerçekleştiremediklerini söyledi.

Ziyarette güzel bir dostluk tablosu yaşandığını belirten Tanrıverdi, "Şu anki tablonun tüm illere örnek olmasını istiyorum. Özellikle olumlu şeylerde iktidar partisiyle, il başkanıyla sorunun çözümü için, kentimiz için yapılan her eyleme yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum" dedi.

Önlerinde bir genel seçim olduğunu ve bu seçimin huzur içinde geçmesi için partilerle bir araya gelmek istediklerini ifade eden Tanrıverdi, seçimde bir olumsuzluk yaşanmaması için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Bilen ise CHP Adıyaman İl Başkanlığına yeni seçilen Tanrıverdi'ye hayırlı ziyaretinde bulunduklarını belirtti.

Önlerindeki genel seçim öncesinde kentte var olan toplumsal uzlaşıyı, hukuku, muhabbeti daha da koyulaştırmak için bir araya geldiklerini vurgulayan Bilen, "Bizlerin ziyaretleşmesi siyasetimizden, fikirlerimizden koptuğumuz anlamında değildir. Bilakis bizim bir birimizi daha iyi anlamamız, daha iyi anlaşılır olabilmemiz ve bir sıkıntı, tıkanıklık olması durumunda yan yana gelerek akıl birliğiyle bu sıkıntı ve tıkanıklığı çözebilmeyi kolaylaştıracaktır" diye konuştu.