AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurahman Dimez, Adıyaman İl Genel Meclis Başkanlığına yeni seçilen İrfan Yılmaz’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Gerçekleştirilen ziyarete, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurahman Dimez, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu katılırken, İl Genel Meclis Başkanı İrfan Yılmaz ile meclis üyeleri hazır bulundu.
Sıcak sohbet havasında gerçekleşen ziyarette AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurahman Dimez, İl Genel Meclis Başkanlığına yeni seçilen İrfan Yılmaz’a, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar dilediler.
Ziyarette konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, “ İl Genel Meclis Başkanı İrfan Yılmaz’a yeni görevlerinde başarılar dilerim” dedi.
Daha sonra konuşan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurahman Dimez ise, “İl Genel Meclis Başkanlığı’na yeni seçilen İrfan Yılmaz’a hayırlısı olsun diliyoruz. Cenabı Allah inşallah birlik ve beraberlik içerisinde Adıyaman’a, daha iyi bir hizmet noktasında gücümüzü artırsın diye temennimizi iletiyorum ve tekrardan hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum” ifadelerini kullandı.
İl Genel Meclis Başkanlığına yeni seçilen İrfan Yılmaz ise, kendilerine yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ve Adıyaman için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirterek AK Parti heyetine ziyaretten dolayı teşekkür etti.