AK Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem ve yönetim kurulu üyeleri 15 Temmuz darbe girişimi sonrası günlerce demokrasi nöbeti tutan gençlere teşekkür etmek için Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’yı makamında ziyaret etti.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından kurum ziyaretleri yapan AK Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, gençleri her zaman önemsediklerini belirterek, hem Adıyamanlı gençlere teşekkür etmek hem de ildeki spor faaliyetleri ile yatırımları hakkında bilgi almak amacıyla Müdür Seyit Ahmet Bağcı’yı ziyaret ettiğini vurguladı.
AK Parti olarak gençlerin ve Adıyaman’ın hizmetinde olduklarını vurgulayan Erdem, “Adıyaman genç bir nüfusa sahip. Bu kentin gençleri okul dışında kendilerini daha iyi geliştirmeleri için spor yapsın istiyoruz. AK Parti olarak bu konuda her türlü gayreti göstererek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde Adıyaman için yeni spor yatırımlarının yapılacağını ve lisanslı sporcu sayılarının her geçen gün arttığını belirten Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı’ya da çalışmalarından teşekkür ediyoruz” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Ak Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem ve yönetim kurulu üyelerine Adıyaman’da devam eden spor yatırımları ve faaliyetler hakkında bilgiler vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.