Adıyaman’ın AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel, 15 Temmuz darbe girişiminde göstermiş oldukları kararlı duruşlarından dolayı Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Çatan’ı ziyaret ederek, kendisine teşekkür etti.
AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 15 Temmuz darbe girişiminde göstermiş oldukları kararlı duruşlarından dolayı Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Çatan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, kendilerine teşekkür etti. AK Partili heyet Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Çatan ve Yönetim Kurulu Üyesi Fedli Karakaya tarafından karşılandı.
Türkiye’nin alçak bir darbe girişimi ile karanlıklara itilmek istenildiğini ifaden AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel, dış bağlantılı olan FETÖ terör örgütünün ülkeyi iç savaşa sürükleyerek istikrar ve huzura darbe vurmak istediğini söyledi.
Akel, “Tüm ülkede olduğu gibi ilçemizde de halkımız ve esnafımız buna en sert şekilde tepkisini koyarak, iradelerine sahip çıkıp bu belayı defettiler. Bu kazanım ve özgürlük zaferinde tüm halkımız, STK’larımız olduğu gibi Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’nın da katkısı çok olmuştur. Tüm esnaflarımız darbe tehlikesi yok olana kadar meydanlardan ayrılmadılar. Partim ve halkım adına Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Çatan’a ve tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.
Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Çatan’ı ise, halkın iradesine sahip çıkmanın, korumanın ve bu konuda mücadele etmenin bir vatandaşlık görevi olduğunu belirterek , “Vatan söz konusu olduğu durumlarda gerekirse bedel ödemeye esnaflar olarak hazırız” diye konuştu.