Anadolu Eksen Sendikası İl Başkanı Cafer Alpaslan Göçer, İstanbul’da yaşanan terör olayıyla ilgili yaptığı açıklamada terör saldırılarını lanetledi.
Anadolu Eksen Sendikası İl Başkanı Cafer Alpaslan Göçer, 44 kişinin şehit olduğu İstanbul’da ki bombalı saldırıda şehit düşen bir kişinin kendisinin yakın arkadaşı olduğunu belirterek, tüm şehitlerin ailelerine başsağlığı dileğinde bulundu.
Cafer Alparslan Göçer, “İmanın en alt derecesi olan kalbi ile buğz etmekten biraz daha öteye giderek eliyle düzeltme fiiliyatını gerçekleştirme zamanının geldiğini düşünüyoruz. Bu alçakça saldırıya devletimizin misli ile karşılık vermesini bekliyoruz. Belki de’idam’ konusunu tekrar görüşmenin gerekliliği, bu yürek dağlayan olay neticesinde ortaya çıkacaktır. Devletimiz içimizdeki hainlere yetirince iyi niyetini ve müsamahasını göstermiştir. Artık gerekli adımların ivedilikle ve kararlılıkla atılması gerekmektedir.
Sosyal medyada, cennet kokulu şehitlerimizin ardından yapılan ağza alınmayacak hakaretlere şahit oluyoruz. Bu hain ve kanı bozuk alçakların bir an önce tasmalarından tutulup mülkün temeli olan adaletimize teslim edilmeleri gerekmektedir. Bu konuda polisimize yardımcı olmamız gerekiyor. Bu hususta sosyal medyadan teröre destek veren hainlerin bu yorumları belgelenerek Emniyet Genel Müdürlüğü’nün [email protected] adresine e ileti olarak iletmeleri çok önemlidir. Teröristler bombalar patlatarak aslan yürekli polisimizi, vatan aşkıyla dolu askerimizi ve masum insanlarımızı şehit ederek bir yere varamayacaklar. Biz ‘Bir ölür, bin diriliriz’ sözünü kendimize düstur edinmiş bir milletiz. Onlar bombalar patlattıkça etrafı dağıttıkça biz millet olarak daha da birbirimize kenetleniyoruz. İnşallah bu necip millet o bombaları iman dolu göğsünde söndürmesini Çanakkale misali bilecektir” dedi.