Adıyaman’da servis taşımacılığı yapan bir firmaya bağlı araçlara icra işlemi başlatılmasına araç sahipleri tepki gösterdi.

İddiaya göre, Adıyaman’da faaliyet gösteren öğrenci ve personel taşımacılığı yapan D..T.. isimli firmanın üzerine kayıtlı araçlara icra geldi. Firmada araçları kayıtlı olan araç sahipleri, kendi araçlarına icra gelmesi ve araçlarının bağlanmasına tepki gösterdi. Araç sahipleri toplanarak Hastane Caddesinden Vali Konağına kadar yürüdü. Burada polisler tarafından durdurulan araç sahipleri ikna edilerek, yürüyüşü sonlandırdı.

Adıyaman Öğrenci Servisi ve Personel Taşıma Kooperatifi Başkanı Yusuf Daşkol, konuyla ilgili bilgi vererek, “Firmaya 84 arkadaşımız aracını vermiş. Firma üzerinden taşımacılık yapıyorlar. Firma sahi bu araçlar üzerine kredi çekmiş, üçüncü şahıslara senet vermiş. Kredi ve senetleri ödeyemeyince araçlara icra işlemi başlatıldı. İşkur üzerinde çalışan 4 aracımız bağlandı. Araç sahipleri 6 ay önce suç duyurusunda bulundu ancak bir sonuç çıkmadı. Bizlerde Valimizle görüşerek bu konuyu çözmeye çalışacağız” dedi.