AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Adıyaman’ın Besni İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.
İlçe binasında gerçekleştirilen ziyarete, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, İl Genel Meclis Başkanı İrfan Yılmaz, Meclis Başkan Vekili Can Erdoğan katıldı.
AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez ziyarette yaptığı açıklamada, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte bize düşen tek bir şey var birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek. Birlik ve beraberliğimiz daim olduğu müddetçe altından kalkamayacağımız hiçbir sıkıntımız yoktur. Sayın Başbakanımızın başlattığı "Selam Kampanyası" var. Biz de ilk Selam’ı Besni ilçemize verdik. Hafta içerisinde ilçe başkanlarımızla bir toplantı yaptık. İlçe koordinatörlerimizi tespit ettik ve tanıştırdık. İlçe koordinatörlerimizle birlikte eş güdümlü çalışacaksınız. Her hangi bir problem sıkıntı olduğu zaman ilk irtibata geçeceğiniz ilçe koordinatörlerimiz olacak. Ben her zaman sizin yanınızdayım beni de her zaman arayabilirsiniz. Bu iş gönüllülük esasına dayanan bir iştir. Bizler millet için memleket için ülkemiz için gönül verdik” dedi.
Daha sonra konuşan AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem ise, “Besni ilçe teşkilatı olarak tekrardan il başkanlığınızı kutluyorum. Memleketimize ve partimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Besni teşkilatı olarak sizi en üst seviyede destekleyeceğimize yapılacak katkıları en üst düzeyde vereceğimizden şüpheniz olmasın. Parti programının en iyi şekilde yürümesi içinde teşkilat olarak güveniyorum ve partimizi her zaman daha iyi ve daha güçlü kılma konusunda ileri götüreceklerine inanıyorum” ifadelerini kullandı.